Kvalitetsfrø fra Julita i Sörmland

Impecta Fröhandel er et familieselskap fra Julita som drives av dyrkere, for dyrkere. Vi har eksistert siden 1975. Vår ambisjon er å være din naturlige kilde til frø og dyrkekunnskap.

Begrep som kvalitet, arv og holdbarhet er sentrale for oss. Derfor har vi utviklet et sortiment med flere unike kvaliteter. Vi velger omsorgsfullt ut frøsorter som passer det nordiske klimaet. Vi brenner for eldre vekster, unike og sjeldne sorter som er verdt å bevare for kommende generasjoner.

Å dyrke er i seg selv en miljøgevinst. Vi har drevet holdbarhetstanken ytterligere et steg videre og tilbyr både økologiske frø til krydder- og grønnsaksvekster og frø til kulturarvssorter med aner flere hundre år tilbake i tid.

Man skulle tro at våre ambisjoner innebar et smalt sortiment. Men hvert eneste år presenterer vi en katalog som inneholder ca 2000 ulike kvalitetsprodukter. Utelukkende våre egne frø, ingen masseproduserte eller utenlandske merker.

Mange av dere kjenner oss fra mange år tilbake. Men i og med at interessen for dyrking vokser har vi fått mange nye hagevenner som vite hva som skiller oss fra andre leverandører. På siden kvalitet kan du lese mer om hva som driver oss og hvilke verdier vi verner om hos Impecta Frøhandel

Velkommen til Impecta Frøhandel – din naturlige leverandør av frø

Impecta Frøhandel

Du trenger kanskje også..

Til handlekurven

Vi åpner snart på ordentlig!

På nyåret vil nettbutikken åpnes for fullt. I mellomtiden kan du gjerne melde deg på vårt nyhetsbrev for gode tilbud.