Dyrk innendørs med vekstbelysning

Dyrk innendørs med vekstbelysning

Tøm filter

Dyrk innendørs med vekstbelysning

I de første mørke månedene av året lyser det både innendørs og i sinnet hos mange frødyrkere. De tidlige såingene spirer, og livsglade små planter lengter etter energigivende lys. Til dyrkevennene våre har vi Kampanje på vekstbelysning akkurat nå, med gunstige priser på utvalgte produkter t.o.m. 28. januar 2022. Hvorfor dyrker vi planter innendørs om vinteren, når...

I de første mørke månedene av året lyser det både innendørs og i sinnet hos mange frødyrkere. De tidlige såingene spirer, og livsglade små planter lengter etter energigivende lys.

Til dyrkevennene våre har vi Kampanje på vekstbelysning akkurat nå, med gunstige priser på utvalgte produkter t.o.m. 28. januar 2022.

Hvorfor dyrker vi planter innendørs om vinteren, når det ikke er tilstrekkelig tilgang på naturlig lys? Tidlig såing dreier seg om å dyrke sorter med lang utviklingstid. De må få et forsprang for å rekke å vokse seg til, gå i blomst og produsere frukter i den korte vekstsesongen vår.

Akkurat når har vi også tilbud på grønnsaker og blomster som forkultiveres tidlig i sesongen. Bestill 3 frøposer og betal kun for 2 til Sesongens første såing t.o.m. 23. januar 2022. Vi spanderer den billigste posen.

Når du gir frøplantene dine lys under dyrkingen, bidrar du til å skape balanse mellom varme og lys; en balanse som finnes naturlig utendørs i vekstsesongen, men som må skapes inne.

I en plantekasse innendørs kan du dyrke frøene i et komplett sett med belysning, plantebrett og selvvanning nedenfra med en vanningsmatte. På Kampanjepris finner du plantekasser i svart eller hvitt og i to størrelser.

Med tidlig såing koser jeg meg med dyrkingen her og nå, i stedet for å lengte etter vår og sommer. Det er herlig å ta det rolig, stanse opp og finne høydepunkter i hver måned av året.

Les mer

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.