Grønnsaker

Grønnsaker

Grønnsaker

Blant våre grønnsaker finner du et stort utvalg og en rik variasjon. Vi har de klassiske, gammeldagse vekstene såvel som nye og spennende sorter. I grønnsakshagen er det først og fremst plass til de smakfulle og deilige matnyttige vekster, men i vårt sortiment finner du også et spennende utvalg av grønnsaker i både farger og former...

Blant våre grønnsaker finner du et stort utvalg og en rik variasjon. Vi har de klassiske, gammeldagse vekstene såvel som nye og spennende sorter. I grønnsakshagen er det først og fremst plass til de smakfulle og deilige matnyttige vekster, men i vårt sortiment finner du også et spennende utvalg av grønnsaker i både farger og former som kombinerer smak og utseende på utmerket vis.

Mange grønnsaker er godt egnet for dyrking i krukker og kasser, du trenger altså ikke stor plass. Har du en liten terrasse eller balking så har du alt du trenger for å kunne kalle deg selv for grønnsaksdyrker. Dykk ned i vårt store sortiment og prøv deg frem til dine favorittsorter.

Les mer